Mary Cohr szépségápolási termékek

Gigi kezelések - A bőrgyógyászat és a kozmetika találkozása

Átalakítás alatt, kérlek, látogass vissza később!

Bőrfiatalító kezelés GIGI kozmetikumokkal

A Gigi termékek hosszas fejlesztőmunka eredményei. Ezeknek a kozmetikumoknak az a különlegessége, hogy fejlesztésük bőrgyógyászok és kozmetikusok együttműködésének eredménye. Legnagyobb előnyük, hogy széles körben alkalmazhatóak, és a speciális kozmetikai kezelések akár a vendég otthonában is folytatódhatnak. A Gigi termékei háztartásban használható kiszerelésben is elérhetőek, így egy-egy kezelés még komplexebbé tehető.

Bőrmegújító, bőrfiatalító kezelések a Gigi Bioplazma erejével

A Gigi Bioplazma termékek egy különleges bőrregeneráló rendszer részei. A bőrfiatalító kezelések legnagyobb előnye, hogy akár egyszeri alkalommal is szép és reprezentatív eredményt érhetünk el, de arra is lehetőség van, hogy hosszabban folytassuk a kúrát.

A Gigi bőrfiatalító kezelések az alábbi problémák esetén alkalmazhatók:

A Gigi laboratóriumában 5 különleges algát használnak fel a kozmetikai kezelések hatékonyabbá tételére. Ezeket a speciális fajokat a Biotech Maine kutató laboratóriumában tenyésztették ki, amely a világ egyik legnagyobb tengerbiológiai- és tengerkutató intézete. A Biotech Maine a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával vizsgálja a tenger mikroszkopikus élővilágát: az algákat és a moszatokat. Az algák kizárólag szennyezés mentes forrásból, vagy a laboratóriumban előállított őssejt telepekről származnak.

Gigi E-vitamin kezelés

Az E-vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően látványos eredményt érhetünk el. Az E-vitamin a bőrfiatalító kezelések egyik leghatékonyabb összetevője: fokozza a szervezetben az A-vitamin jótékony hatását, megakadályozza a szabadgyökök kialakulását és védi a bőrfelszínt a napsugárzás káros hatásaitól.

Gigi Bioplazma bőrfiatalító kezelések

Gigi Lótusz - A kelet varázsa kezelés

A Gigi Lotus termékei a varázslatos kelet hangulatát idézik meg a kezelés alatt. A termékek a fehér tea, a zöld tea és a lótusz gyógyító erejének köszönhetik fiatalító és szépítő hatásukat, miközben csodálatos illatokkal kényeztetnek.

A termékcsalád névadója a lótusz, melynek aromája minden kozmetikumban megtalálható. A lótusz a tavirózsák és tündérliliomok közeli rokona. Ázsiából származik, ahol állóvizek iszapjából hajt ki, és a víz színén hozza szemet gyönyörködtető virágait. Számos kultúra szent növénye - hazájában már századok óta alkalmazzák szépítő elixírként és gyógynövényként egyaránt.

A Gigi kozmetikumok a lótusz virágának értékes hatóanyagaival regenerálnak, táplálnak és feszesítik a bőrt. A lótusz segíti a kollagén képződést és gátolja a bőr öregedését. A fehér és a zöldtea hatékony antioxidánsok, de méregtelenítenek és fiatalítanak is. A termékhez adott különböző hatóanyagok segítenek abban, hogy a készítmények minden bőrtípus igényeit kielégítsék.

Recovery regeneráló kezelés

Gyulladás? Kellemetlen értünetek? Rozácea? Allergiás bőrpír? A Gigi Recovery kezelés minden hasonló problémára megoldást jelent, de hasznos például a plasztikai beavatkozások utáni utókezelésre is.

Glycopure AHA-savas hámlasztás

A Gylcopure AHA-savas hámlasztás egy kíméletes, de nagyon hatékony bőrfiatalító kezelés, amely minden bőrtípuson sikerrel alkalmazható. A termék alacsony savtartalom mellett képes rendkívüli hatást kifejteni. Az AHA sav mellett a kozmetikumok A-vitamint is tartalmaznak, ez felgyorsítja a kezelés utáni gyógyulást, segíti a sejtek gyorsabb osztódását.

Gigi Aha savas bőrfiatalítás

Mikor jó megoldás a Gylcopure AHA savas hámlasztás:

A Glycopure arcfiatalító kezelés végére a bőr felső hámrétege megújul, a színe egyenletesebbé válik, a kisebb ráncok pedig kisimulnak. A Gigi kozmetikumai feltöltik a kötőszövetet, így az arcbőr újra megtelik élettel, tapintása pedig bársonyosabbá válik.

A hámlasztás nagy előnye, hogy szinte tökéletesen fájdalommentes, és a kezelés ideje alatt sem kell a lakásba zárkóznunk, hiszen nincs bőrpír és más kellemetlen tünet sem.


Ismerje meg a Gigi kozmetikumok különleges világát a

Mirage Szépségszalonban!

Budapest II., Hidegkúti út 102. 06 20 9558 635