Mary Cohr szépségápolási termékek

E-light kezelés - nem csak végleges szőrtelenítés

Átalakítás alatt, kérlek, látogass vissza később!

Az E-light technológiát leggyakrabban végleges szőrtelenítésre alkalmazzuk, hiszen erre a célra ez a ma elérhető egyik leghatékonyabb megoldás. A rádiófrekvenciát és intenzív villanófényt egyszerre alkalmazó technológia azonban jóval többre is képes.

Napfoltok, öregedési foltok eltávolítása

A napfoltok, korral jelentkező pigment foltok és a melazma megjelenése az arcon egy idő után tulajdonképpen elkerülhetetlen. A kor és az életmód idővel nyomot hagy a bőrünkön, de az E-Light kezelés ma már könnyedén és biztonságosan képes segíteni abban, hogy visszanyerjük fiatalos külsőnket.

Az IPL, vagyis villanófény kezelés során a hiperpigmentált, sötét területre villanófényt juttatunk. Ezt csak a felesleges pigmentek nyelik el, amelyek ennek hatására szétesnek. A károsodott sejteket a szervezet lebontó sejtjei, a fagociták elpusztítják. A kezelés után a legtöbb esetben a folt elhalványul, a felesleges pigment pedig szinte teljes egészében eltűnik.

Akne kezelés E-light technológiával

Az IPL fény optikai energiája jó hatással van a gyulladt, irritált, aknés bőrre. Az E-Light kezelés után az aknék mérete csökken, a gyulladás okozta pír elhalványodik, a bőr tisztábbnak, ápoltabbnak tűnik.

Teendők az E-light kezelés előtt és után

 

Szabaduljon meg a bőrproblémáitól E-Light kezeléssel a

Mirage Szépségszalonban!

Budapest II., Hidegkúti út 102. 06 20 9558 635