Mary Cohr szépségápolási termékek

Green Peel: természetes megoldás bőrgyógyászoktól

Átalakítás alatt, kérlek, látogass vissza később!

A Green Peel bőrgyógyászok és kozmetikusok csaknem 50 éves fejlesztőmunkájának eredménye. A különleges szerek már a világ több, mint 60 országában bizonyították hatékonyságukat.

A Green Peel mélyhámlasztásos bőrfiatalító kezelés

A Green Peel különleges, gyógynövényes mélyhámlasztó kezelése az alábbi problémák esetén jelent hatékony és látványos megoldást:

 

Hogyan zajlik a Green Peel mélyhámlasztásos kezelés?

1. lépés:

A bőrbe egy speciális bőrfeszesítő gyógynövénykeveréket masszírozunk. Az ebben található finom növényi szemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket, ez pedig meggyorsítja az új sejtek képződését. Ezek után a kezelés egy masszázzsal folytatódik, amely megélénkíti a vérkeringést és fokozza a sejtanyagcserét. A Green Peel kozmetikumok természetes hatóanyagokkal: enzimekkel, fitohormonokkal és vitaminokkal juttatják be a tápanyagokat a mélyebben fekvő rétegekbe. A masszázs után néha enyhe bőrpír jelentkezik, hasonlóan a napozás utáni pirossághoz.
A bőrpír már a következő napon eltűnik, 3-4 nappal később elindul a bőr fájdalommentes, egyenletes leválása. Ezt a néhány napot érdemes otthon tölteni, hiszen a hámló bőr nem túl esztétikus, hasonlít a napégés utáni hámláshoz.

2. lépés

A kezelés következő lépése az utókezelés, amely a hámlasztást követő 5-6. napon történik. A bőr ekkor a legalkalmasabb a különböző hatóanyagok befogadására. A gondos táplálás után a vendégek az otthoni ápoláshoz szükséges krémet is kapnak, hogy a bőrfiatalító kezelés még hatékonyabb legyen.
Az igazán látványos eredményhez néha szükség van arra, hogy a kezeléseket megismételjük. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a kezelés után bőrünk akár 10 évvel is fiatalabbnak látszódhat.

Green Peel Energy kezelés

A bőr külső, elhalt hámrétegét gyógynövényes masszázzsal meglazítjuk és tápláló, regeneráló anyagokat juttatunk a bőrbe. Ez a kezelési forma főleg a tág pórusú bőrrel rendelkezők számára ideális, de az idősebb kori pigment-zavarok elváltozásait is hatékonyan kezeli. A legjobb hatást akkor érhetjük el, ha kúraszerűen alkalmazzuk.

Green Peel Fres Up kezelés

Ez a kezelés frissíti, feszesíti és revitalizálja a bőrt. Körkörös masszázzsal stimuláljuk az arcot, megnyitjuk a pórusokat, és frissítő gyógynövényeket juttatunk a szövetekbe.