Mary Cohr szépségápolási termékek

Mary Cohr kozmetikumok – szépség és bőrfiatalítás a természet erejével

Átalakítás alatt, kérlek, látogass vissza később!

A Mary Cohr kozmetikumok hosszas fejlesztés eredményei, mégsem tartalmaznak semmilyen génmódosított összetevőt és felesleges mesterséges adalékanyagot. Ezek a kozmetikumok kizárólag a legaktívabb növényi hatóanyagokat hasznosítják, hogy újra élettel telivé tegyék a károsodott, érett, vagy erősen igénybe vett bőrt.

A Mary Cohr a kutatások során a fő hangsúlyt az esszenciális növényi olajok jótékony hatásainak erősítésére helyezte. A növényi összetevők alkalmazásával tulajdonképpen a napfény erejét használják fel a bőr kezelésére, hiszen a gyógyhatású növények ennek köszönhetik a saját energiájukat.

A hosszú tudományos folyamat eredményeként a mai Mary Cohr termékek 3 alapvető olaj pozitív hatásaival kezelik a bőrt: a zsálya fiatalít és regenerál, a levendula nyugtat és oldja a stresszt, a rozmaring pedig tonizál és fokozza a bőr feszességét.

Mary Cohr bőrfiatalító kezelés

A Mary Cohr kezelésekről

Manuális kezelések

Az aromás szépségkezelés segít, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. A 100%-os tisztaságú növényi illóolajokkal végzett masszázs egyensúlyba hozza a testet és a lelket is. A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik, majd egy speciális mozdulatokkal végzett, kényeztető masszázs következik. Ez után az arcra egy maszk kerül, amely öt, szintén növényi összetevővel táplálja a bőrt: tea, kamilla, ginzeng, citrom és uborka segít abban, hogy a vendég üdébbnek és fiatalosabbnak tűnjön.

A Beauty Lifting fiatalító kezelés egyik különlegessége az új, golyós ránckisimító stift. A bőrfiatalító kezelés előtt az arcot megtisztítjuk, majd tápanyagokban gazdag, koncentrált ránctalanító gélt juttatunk a bőr belsejébe. A ránctalanító

stift képes kisimítani az apróbb ráncokat és feszesíteni a lazább tónusú részeket, míg a hatóanyag feltölti a mélyebb ráncokat.

Ezek után egy kellemes, feszesítő és revitalizáló masszázs következik. Ezt egy tengeri kollagént tartalmazó maszk felhelyezése követi, mely újraformálja és feszesíti az arcbőrt és a nyak ráncait.

A Mary Cohr illóolajos masszázsa három alapvető növényi olaj hatásaira épül. Ezek minden bőrtípusra pozitív hatást gyakorolnak:

Masszázs Mary Cohr kozmetikumokkal

Gépi kezelések

A Catio Vital kettős ionizációs és ionizációs duplán fiatalító kezelés különleges technikát alkalmaz. A Catiovital Lift gép bármilyen korosztálynak és mindenféle bőrtípus számára megfelelő. A gép a galván- és a stimulációs áram erejét használja, így ionizáló és stimulációs bőrfiatalító kezeléseket is végezhetünk vele, melyeket 7 különböző variációban tudunk összeállítani, hogy mindenki az igényeinek legmegfelelőbb kényeztetésben részesülhessen.

 

Catio Vital bőrfiatalító kezelés

A Catio Vital gép 3 funkciója:

1. Thermo funkció

A vendég arcát a bőrtípusának megfelelő, erőteljes mélytisztító folyadékkal kezeljük. Ezek után a bőrre egy speciális hőmaszkot helyezünk. Ennek hőmérséklete állítható, így az érzékenyebb bőrt is gyengéden, de hatékonyan tudjuk kezelni. A termo maszk javítja a szövetek oxigén-ellátását, és segít a kezelés többi hatóanyagának mélyebb felszívódásában. A maszk tulajdonképpen úgy hat, mint egy szauna: a pórusok kitágulnak, a faggyú elfolyósodik, így a felesleges anyagok fájdalommentesen, könnyen eltávolíthatók a bőrből.

2. Ionizáció (catiovital)

Az arc- és a szem kezelésére is használható, bőrfertőtlenítő módszer. A kezelés egy gömbelektródával történik, amely alacsony intenzitású galvánáramot bocsát ki. A galvánáram finom idegi ingerületeket kelt, emiatt fájdalomcsillapító hatást fejt ki. A kezelés alatt legfeljebb finom „áramérzet" tapasztalható, a hatására azonban a ráncok kisimulnak, az arcbőr pedig feszesebbé válik. Az ionizációt segítő Mary Cohr gél dupla hidratáló hatást fejt ki: a gélben nátrium-laktát található, amely megtartja a szövetekben a nedvességet. A kezelés érzékeny bőrűeknek is ideális, megszünteti a bőrpírt, és az irritáció okozta egyéb bőrtüneteket is.

3. Stimuláció (catolift)

Feszesítő és bőrfiatalító kezelés nagy frekvenciájú, bipoláris mikroárammal. A stimulációs kezelések az arcon és a szemen is alkalmazhatóak. Első lépésként megtisztítjuk a nyirokrendszert, amely segít a salakanyagok eltávolításában és oxigénhez juttatja a szöveteket. A második fázisban az izmok stimulációja történik a feszesebb kontúrokért.

A Catio lift kezelés során az arc mélyizmait dolgoztatjuk meg, hogy még feszesebbé tegyük a bőr kontúrjait. Ez a kezelés is nyirokmasszázzsal indul, majd egy speciális géppel kezeljük az arc passzív izomzatát. Ezek után egy tápláló és rugalmasító masszázs következik. A bőrfiatalító kezelés egy megfelelő, tápláló Mary Cohr pakolással zárul.

Catio Vital szemkezelés

Szemkezelések a Mary Cohr segítségével

A Catio Lift szemkezelés az előző bemutatott módszerhez hasonlóan szintén az áram feszesítő és ránctalanító hatását használja ki, azzal a különbséggel, hogy ezt az eljárást kifejezetten a szem környékére dolgozták ki.

A szemkezelés menete:

Az Eye repair gépi szemkezelés alig 40 perc alatt gyönyörű szemeket varázsol a vendégeinknek.

Mary Cohr bőrfiatalító kezelés

A kezelés lépései:

 

A tapasztalatok szerint a kezelés után a ráncok mélysége áltagosan 40,2%-kal csökken, és 46,7%-kal nő a bőr feszessége.

 

A Beauty Lifting bőrfiatalító kezelés során a Beauty Lifting manuális kezelések és a Catio Lift gépi kezelések előnyeit együttesen használjuk. Ez a kezelés a valódi luxus élményével ajándékozza meg a vendégeket, akik kockázatos plasztikai beavatkozás nélkül szépülhetnek.


Mary Cohr masszázs

Próbálja ki Ön is a Mary Cohr kozmetikumok szépítő erejét az

Mirage Szépségszalonban!

Budapest II., Hidegkúti út 102. 06 20 9558 635