Mary Cohr szépségápolási termékek

Alakformálás ultrahanggal és rádiófrekvenciával

Átalakítás alatt, kérlek, látogass vissza később!

A REGEN kezelés a kozmetikában már régóta használt ultrahangos és rádiófrekvenciás technológiákat egyesíti, hogy felvegye a harcot a cellulitis-es, megereszkedett, ráncosodó bőrrel.

A kezelés egyik legnagyobb előnye, hogy már az első alkalommal is látványos eredményt lehet elérni a segítségével. A kétféle technológia nem csak tüneti kezelést ad, hanem a problémák okát szünteti meg. Csökkenti a zsírpárnák számát és fokozza a bőr kollagén-termelését.

A Regen alakformáló kezelés pozitív hatásai:

A kezelés bármilyen testtájon képes a lokális fogyasztó és fiatalító hatás kifejtésére. A leggyakrabban a has, a toka, a karok, az úszógumi és a „bricsesz" feszesítésére használjuk. Ezeken a területeken egy alkalommal akár 0,5 - 3,0 közötti körméret csökkenést is elérhetünk.

Hogyan működik az ultrahangos és rádiófrekvenciás zsírbontás?

A kezelés a hőhatásra alapul. A zsírsejteket és a bőr szöveteit körülbelül 40 fokra melegítjük. Ez nagyjából 30 percet vesz igénybe, és fellazítja a lerakódásokat, megpuhítja az elraktározódott zsírt, valamint mobilizálja a salakanyagokat. A méreganyagok ennek köszönhetően a nyirokrendszerbe jutnak, amely eltávolítja azokat a szervezetből. A kezelés után érdemes sok folyadékot fogyasztani, ez segít abban, hogy a felesleges anyagok minél előbb távozzanak a szervezetünkből.

Az ultrahangos és rádiófrekvenciás zsírbontás után a következőket tapasztalhatjuk:

Milyen sűrűn lehet megismételni a Regen kezelést?

A kezelés sokszor már egy alkalom után is látványos eredményt hoz, de az igazán tartós hatásért érdemes kúraszerűen, többször is megismételni. Mivel a méreganyagoknak és a zsírnak távoznia kell a szervezetből, hetente legfeljebb egyszer érdemes alávetünk magunkat a beavatkozásnak. A gép többszöri alkalmazása nem gyorsítja meg a folyamatot, viszont a méregtelenítési folyamat könnyen megterhelheti a szervezetünket.


Fogyjon és feszesítse vonalait a REGEN alakformáló kezelés segítségével a
Mirage Szépségszalonban!
Budapest II., Hidegkúti út 102.
06 20 9558 635