Mary Cohr szépségápolási termékek

Tartós szőrtelenítés: nem csak praktikus!

Átalakítás alatt, kérlek, látogass vissza később!

A tartós szőrtelenítés segítségével nem csak időt spórolhatunk, és kellemetlen pillanatoktól kímélhetjük meg magunkat: a tartós szőrtelenítés az egészségünk megőrzését is segíti.

A különböző szőrtelenítő eljárások, például a borotválás, az epilálás, vagy a gyantázás legnagyobb hátránya az, hogy azokat gyakran ismételni kell. Bármilyen megoldást válasszunk is, a bőrön miden alkalommal keletkeznek apróbb sérülések. A krémek maró hatása, a gyanta forrósága, vagy a borotva ejtette apró sebek megviselik a bőrt. A kezelt felületek könnyen begyulladhatnak, kisebesedhetnek. Ezek a módszerek ráadásul többnyire csak akkor alkalmazhatók, ha a szőrzet már legalább 2-3 milliméteres - így lesznek napok, amikor le kell mondanunk a tökéletes megjelenésről.

Végleges szőrtelenítés SHR technológiával

SHR szőrtelenítő gépAz SHR rövidítés az angol „Super Hair Removal" ('Szuper szőreltávolítás') kifejezés rövidítése. Ez a technológia egy olyan végleges szőrtelenítési módszert jelöl, amellyel szinte tökéletesen fájdalommentesen, és gyorsan szabadulhatunk meg a felesleges szőrzettől.

Az SHR technológiás végleges szőrtelenítés különlegessége, hogy egyszerre alkalmazza a pulzáló fény (IPL) és a lézer erejét. Az SHR gép intenzíven pulzáló fénye célzottan felhevíti a szőrszálakat, ennek következtében azok növekedési zónája feloldódik. A kezelés során úgynevezett fototermolízis megy végbe, vagyis kizárólag a megfelelő terület, a szőrszál melegszik fel, a többi bőrrész érintetlen marad.

Az SHR IPL végleges szőrtelenítő eljárása az összes bőrfelszínen alkalmazható. A villanófény segítségével csak az aktív növekedési fázisban lévő szőrszálakat lehet eltávolítani, ezért a kezelést néhányszor megkell ismételni, hogy a különböző növekedési fázisban lévő szőrszálak is távozzanak. A teljes végleges szőrtelenítés körülbelül 6-8 hetes kezeléssorozat eredménye, de az arcon akár már 4 hét alatt is látványos lehet az eredmény.

Mik a teendők a végleges szőrtelenítés előtt és után?

SHR végleges szőrtelenítés

 

BioMed SHR+ 200 Elight+SHR gép 3 kezelőfejjel a végleges szőrtelenítésért

A szépségszalonunkban alkalmazott BioMED SHR+E-light gépe azért egyedülálló, mert 3 kezelőfejének segítségével minden olyan kezelést elvégezhetünk, amely az IPL és az SHR kezelések körébe tartozik. Segítségével nem csak a végleges szőrtelenség érhető el, de akne, pigmentfoltok és értágulatok eltüntetésére is alkalmas.

Van-e ellenjavallata az SHR végleges szőrtelenítésnek?

A kezelést terhesség és szoptatás idején nem szabad alkalmazni. Mivel a szőrtelenítés a fény erejére épül, nem szabad alkalmazni leégett, fényérzékeny bőrre, és olyan gyógyszerek szedése során sem, amelyek rontják a bőr nap elleni védekező képességét. Egészségügyi rendellenességek, például extrém magas vérnyomás, cukorbetegség, vagy kemoterápiás kezelés esetén fontos, hogy csak a kezelőorvossal egyeztetve dolgozzunk. A kezelés 18 éves kor felett alkalmazható.


Élvezze a tartós szőrtelenítés előnyeit a
Mirage Szépségszalonban!
Budapest II., Hidegkúti út 102.
06 20 9558 635